BulgarianEnglishGermanGreekRussianTurkish

Какво представлява водата на Kangen®?

Kangen® водата е вкусна вода, създадена от иновационната технология на компанията Enagic. Продуктите на това дружество не само филтрират вашата чешмяна вода, но също така произвеждат йонизирана алкална, както и кисела вода чрез електролиза. Видовете вода, които могат да се произвеждат с нашите продукти, могат да се използват за различни цели, като питейна вода, използване по време на почистване, по време на готвене.

С КАКВИ ПРОБЛЕМИ СЕ  СБЛЪСКВАМЕ  ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВОДА?

Вода от чешмата 

Смята се, че чешмяната вода е по-здравословен вариант, отколкото безалкохолните напитки. Но според доклада на работната група по въпросите на околната среда (САЩ), 315 вида замърсители са били открити в питейната вода в Америка през 2004 г., като повече от половината от тези замърсители, които не са регламентирани и не  могат да бъдат овладяни във водата и  се  съдържат в произволни количества.

При сегашното ниво на замърсяване на околната среда повече хора започват да мислят за качеството на чешмяната вода и за безопасността на питейната вода. Не е изненадващо, че в такива условия търсенето на Kangen® вода постоянно расте.


 

Бутилирана вода

Бутилираната вода не винаги е по-полезна от чешмяната вода, но струва много повече! Когато купувате скъпа бутилирана вода, никой не ви дава гаранции, че тази вода ще бъде по-добра и по-добра. Често единствената разлика е, че към бутилирана вода са добавени минерали, чиито предимства все още не са доказани.

Четиригодишно проучване на Съвета за опазване на природните ресурси (САЩ) показва, че една трета от бутилираната вода, която е била подложена на различни тестове, съдържа ниво на замърсяване, което надхвърля допустимите стандарти. Бутилираната вода също често е леко кисела, което може пряко да повлияе на баланса на pH на тялото ви. И накрая, въздействието върху околната среда, причинено от производството и изхвърлянето на пластмасови бутилки, е вредно за нашата екосистема.

 

Обратна осмоза

Обратната осмоза е процес с много висока степен на пречистване. Този метод може да бъде ефективен в районите, където домакинствата получават недостатъчно пречистена вода. Също така обратната осмоза се използва често при производството на бутилирана вода.

Проблемът с този процес е, че молекулите  на  опасните химикали като пестициди, хербициди и хлор са по-малки от тези  на  водата , за да могат свободно да преминават през филтъра. Обратната осмоза премахва и полезните природни минерали на водата. Тези минерали осигуряват не само добър вкус, но и изпълняват жизненоважна функция в тялото. Водата, лишена от минерали, може да бъде вредна за здравето. В допълнение, при производството на такава вода се губи  2-3 литра течност на литър пречистена вода.

 


 

Опитай водата

Уверете се лично в качествата на канген вода!

2018 © ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА ОТ RING MEDIA