BulgarianEnglishGermanGreekRussianTurkish

ISO 9001 Системи за управление на качеството

Сертификат за съответствие на системата за управление на качеството на Enagic с норма ISO 9001. Той е валиден за проектирането, производството и сервиза на генератори за производство на йонизирана вода за медицински цели и филтриращи устройства и уреди за пречистване на водата. Валиден до януари 2016.

ISO 14001 Система за управление на околната среда

Сертификат за съответствие на системата за управление на качеството на околната среда на Enagic с норма ISO 14001. Той е валиден за проектирането и производството на генератори за йонизирана вода за медицински цели и филтриращи устройства и уреди за пречистване на водата за общи цели. Валиден до 2017.

ISO 13485 Управление на качеството на медицински изделия

Сертификат за съответствие на системата за управление на качеството на медицински изделия на Enagic с норма ISO 13485. Валиден е за производството на генератори за йонизирана вода за медицински цели. Валиден до януари 2016.

Сертификат за медицинско изделие LeveLuk

Удостоверение от японското Министерство на здравеопазването, труда и социалните грижи в Токио от 20 януари 2010 г., че компания Enagic от Осака е производител на медицинско устройство.

Сертификат за безопасност на уредите LeveLuk

Сертификат от международната сертифицираща компания TÜV Rheinland Group за безопасността и качеството на японските уреди LeveLuk от 2. септември 2010.

Сертификат CB тест за LeveLuk, система IECEE за взаимно признаване на удостоверението за тестване на електрическо оборудване.

Златен печат от Международната Асоциация за качеството на водата

Enagic САЩ е единственият производител на йонизатори за вода на пазара, който получава ексклузивния сертификат Златен печат oт Water Quality Association, международната Асоциация за качеството на водата, отново даден през януари 2013.

Enagic е член на международната Асоциация за качеството на водата от 2010 година.

Патент на Enagic за собствена дистрибуторска система

Удостоверение от японското Патентно ведомство дадено на Enagic за патент на Дистрибуторска мениджърска система от май 2011.

Това е единственият патентован дистрибуторски модел в света. Автор е настоящият президент на Enagic Хиронари Оширо, който го подписва през април 2005.

Grand Prize за опазване на околната среда

Голямата награда за опазването на околната среда от Международния Университет за опазване на околната среда на земята (IEEU) в Ню Йорк за изключителни постижения в науката за околната среда през 2004.

Търговска марка Kangen water, патентована в САЩ и в Европа

Удостоверение от американското Патентно ведомство за патенти и марки, че Kangen Water е търговска марка, запазена марка, регистрирана от фирма Enagic на 29 ноември 2011.

Съдържание на марката: електролитни водни генератори за електрическо разлагане на водата, за произвеждане на електролитна вода и за отстраняване на хлорната миризма от чешмяната вода.

2018 © ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА ОТ RING MEDIA